zondag 20 maart 2011

Dag 20:...maar dan 2 dagen later

Ja, dat heb je dan. Ga zo wel even bloggen en dan is het zomaar zondagavond. Terugblikkend op de vrijdag.....nieuwe electricien (in blauwe overall)...welkom. Iets over zwarte randjes....gelukkig was Bjorn op het schoolplein zodat hij het op kon lossen, boodschappen doen en lunchen...redelijk gewoon.
Rond vieren 's middags staan ze allemaal de baas te zijn over een centraal doos (nou weet ik inmiddels dat dat sexier klinkt dan het is) in de woonkamer. Waarvoor is deze zwarte lus? Is deze blauwe van boven? Maar ik heb hier ook een bruine......? Ben blij dat ik nooit een vak heb geleerd. Samen besloten om de zwarte en de bruine door te knippen en uit te lussen (dat soort termen hoor ik dus op mijn vrije dag), dus John trekt en de nieuwe elektricien (sorry, weet je naam nog niet) knipt. Laatste genoemde was echter op vrijdag om 18:00 uur weer terug omdat er niet geknipt en getrokken had mogen worden, want dat waren de kabels van de bovenverdieping. Maar chapeau voor iedereen.....binnen 15 minuten alles weer hersteld. Top!!

Planning komende week (laat je niet afschrikken door de diversiteit van activiteiten)
- wangen van de kapel met keralit afwerken
- inmeten van rolluik dakkapel
- steiger op mijn nieuwe dak, weten we zeker dat het goed is
- stucadoor naar binnen
- openhaard worst aangelegd (persoonlijk mijn pronkstuk)
- ramen in achterpui
- begin maken met de tuin
- lichtplan realiseren..........

Ben blij dat ik grotendeels van de week in Noord Nederland vertoef (Groningen en Emmen.....normaal gesproken word ik daar niet blij van), veel na werktijd afspraken heb (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag...boffert dat ik ben) zodat de week snel voorbij vliegt.Iedereen die komende week zorgt dat wij te eten krijgen en die afgelopen heeft gezorgd dat wij gegeten hebben...toppie, toppie, toppie.....het wordt gewaardeerd en weet dat binnenkort de Weber weer staat te gloeien in de tuin :-) en dat jullie van harte uitgenodigd zijn.

Foto laat weinig toegevoegde waarde zien, dus hopelijk komende week weer grote zevenmijlslaarzen vooruit. Nog paar weekjes...gaan we redden.By the way.,...wel leuke foto's van Roos haar optreden op school als Anne en Senna, op het hocheyveld met Jamie, Lisa in actie en dat soort zaken, maar weinig aangaande het huis. Zal mijn leven komende week weer richten op dingen die echt belangrijk zijn (gezin, werk, verbouwing)....en elke andere volgorde die op dat moment geloofwaardig is.

We zijn dik over de helft. "Maak me gek "........dat gaat dus niet meer lukken. Weet inmiddels goed om te gaan met de term "dat komt goed" en "ïs geregeld".......ieks  (blijf het eng vinden :-))

2 opmerkingen:

  1. Goedenavond, moest me weer even inlezen na een druk weekje. Maar wat heb ik genoten, vooral door het lezen van je "kleine" type foutjes werd het een spannend verhaal.
    Het lijkt allemaal heel voorspoedig te gaan. Ben en blijf zeer benieuwd naar het eind resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zoooo, net als Carola even een weekje ingehaald, maar dan krijg je ook wel wat waar voor het geld, haha. ziet er goed uit allemaal en ook al hangen de planken hout ervoor en is het donker je kan echt wel al heeeel goed zien hoe amazing huge het is geworden, zo'n balzaal gevoel kreeg ik ervan, toppie!!
    afijn vanuit de rosenbachjes staat het aanbod om te eten ook nog steeds, dus we horen wel welke dag wij worden ingepland in jullie drukke schema.Mootje zie je in iedergeval vanaaf

    BeantwoordenVerwijderen