donderdag 17 maart 2011

Dag 19; uit gevloerd

De buitenkant lijkt zo goed als klaar. Alle stenen zijn opgemetseld en die worden volgende week gevoegd. Met een beetje mazzel worden de ramen ook volgende week geleverd en kunnen we eindelijk zien hoe licht het binnen is. Met die bouwplaten ervoor is het maar een donker hok. Maakt het oohhh en ahhhh gevoel straks waarschijnlijk alleen maar groter. Als je zo naar de foto kijkt, let dan vooral ook op de details op zolder. Helass net vanochtend de slingers weer weggehaald anders had het er helemaal gezellig uitgezien. Gisteravond nog een klein wijntje gedronken met de buren op de verjaardag van Har. Paste eigenlijk best prima boven.

Zit op dit moment nog te twijfelen of ik een poging zal wagen op marktplaats. Wie wil dat nou niet. Een container vol parket, compleet met ondervloer. Licht doorleefd met subtiele kleurnuances. Je ziet gewoon dat er prettig op geleefd is, dat het goed karma heeft. Even kijken wat een goede prijs is (of dat er misschien toch geld bij moet).

Morgen de dekvloer erin, gipsplaten moet ook iets mee gebeuren en wat al niet meer. Ze zullen er weer hard tegenaan gaan.

Tot morgen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten