donderdag 14 april 2011

Dag 39: sneakpreview vloer

Dat is even geleden.....heeft niet stilgelegen hoor. Inmiddels zijn de boeidelen en de kozijnen geschilderd. Het foutje in de open haard is hersteld. Maar Joost (de stucadoor) heeft afgeraden binnen de muren en plafond te schilderen, dus planning weer omgegooid.
Gister en vandaag de vloer erin. Morgen nog afwerken en nogmaals de witte olie erin borstelen. Voor een preview hoe de vloer wordt, zie hieronder. Natuurlijk gaat niets vanzelf, je komt thuis van je werk en denkt....."hoort dat zo?". Gelukkig komt Bjorn dan onmiddellijk om de zaken op scherp te stellen en eventueel te herstellen. Wat een gedoe is zo'n verbouwing. In de 8 voorgaande weken niet zo'n enorme troep gehad als de werkende mannen weg waren. deze laten echt om vier uur gewoon alles uit hun handen vallen en zijn weg. Waar te beginnen....niets dus. Morgen zijn ze er weer. Hopelijk ruimen ze morgen wel de boel op als ze klaar zijn :-)

Volgende week gaan de muren in de verf en eind van de week gaat (hopelijk) de bank weer terug en kunnen we weer chillen in ons eigen huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten