vrijdag 25 februari 2011

Dag 5: Waterdicht

Gelukkig, we zitten weer waterdicht. As we speak...is het buiten droog dus we geloven ze maar op hun woord. Morgen zijn de weersvoorspellingen niet goed, dus we zullen zien. Als ik nu op zolder kom, word ik blij van de ruimte. Groooooot! We hebben ook nog plek voor een vide (schrijf je dat zo?  volgens de aannemer die de gipsplaten verwijderde van het plafond. Leuk voor een volgend project zei ik. Hoe meer ruimte, hoe meer rotzooi. Toch goeie optie).
Gistermiddag zijn 10 meter heipalen de grond ingegaan voor de aanbouw (buizen van 2 meter het stuk, kwam geen eind aan het lassen en nog één erop), maandag of dinsdag beginnen ze met de fundering. Vandaag is de dakdekker en de man van het elektriek aan de slag geweest. Helaas is het nu te donker (niet dat ze zolang zijn zijn blijven plakken, maar gewoon vrijdadmiddagborrel die uitloopt) voor goede plaatjes. Zal morgenvroeg de nieuwe plaatjes schieten en jullie weer deelgenoot maken van de vorderingen.
Een weekend weer het huis voor onszelf, maandag weer iedereen over de vloer. Zoals de stucadoor voor de kapel, de loodgieter voor "het randje" en de mannen voor de laatste gipsplaat en de fundering. Maandag weer werken dus alleen 's ochtends en 's avonds de touwtjes in handen. Altijd lastig dat loslaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten